Jak to zrobiłam, krok po kroku:
Jeden z moich ukochanych przepisów, jest niesamowicie łatwy i szybki, a podawana w ten sposób brukselka jest pyszna.
Brukselka pieczona z miodem i oliwą, nadaje się doskonale na dodatek do obiadów, lub jako niezależne danie dla wegan.
Bardzo polecam, przekonajcie się jak smaczna jest ta jarzynka.
Brukselka Pieczona z Miodem
Składniki:
ok. 1 kg brukselki
ok. 1/4 szklanki oliwy (może być nieco mnie)
ok. 1/4 szklanki miodu płynnego
sól do smaku
(Visited 2 831 times, 1 visits today)
Steps
1
Done
|
Sposób przygotowania:Brukselkę umyć, oczyścić z wierzchnich liści i zdrewniałego ogonka. |
2
Done
|
Piekarnik rozgrzać do 190 st.C. |
3
Done
|
|
4
Done
|